2010. március 28., vasárnap

Symbol ebéd

Ha kisgyerekkel kell ebédelni, az ételre kevés idő marad általában. Nincs idő az ételek élvezetére, csak a táplálkozás primér igénye marad, az is alkalmazkodva a gyerekhez.

Gyerekfoglalkozás a Symbolban

Ezért nagyszerű az a néhány budapesti hely, ami gyermekeknek kínál felügyeletet, játéksarkot. Vasárnap a Symbol az egyik ilyen étterem.

Szállodában, a strandokon, éttermekben igaz a klasszikus mondás: az ember a teret veszi meg. Lefordítva magyarra a jobb, drágább szállodákban nagyobb a szoba, a strandokon nagyobb terület jut egy emberre, a drágább éttermekben nincsenek olyan közel az asztalok...
Ez általában nincs ellenére az embereknek.

De hát az étterembe mégsem csak a térélményért megyünk!fejtett bableves házi kolbásszal,tejfellel,paprikakrémmel,zöld paprikával


A gasztronómia, a finom és élvezetes ételek a fő csáberő. Így a válság közepén, mélyén(?), szóval a válságban már nem kell legtöbbször előre telefonon foglalni a vendéglátó helyeken, és a minőségre is fokozottabban kell ügyelniük az éttermeknek.


Az ovónő nagy rutinnal foglalkoztatja a gyerekeket amihez sok játék és eszköz is rendelkezésre áll.


A felszolgálók elfogadják a kis vendégeket, és a vasárnapi ebéd jó iskola a srácoknak is a későbbi vendéglátó élményekhez.

Nincsenek megjegyzések: