A hazai éttermeket sok szakmai lap és fórum rangsorolja. Ezeknek a rangsoroknak első tíz helyére csaknem minden listaállító elhelyezi Csapody Balázs balatonszemesi éttermét: a KISTÜCSÖK vendéglőt.
Az átlag vendég általában nyáron látogatja az egész évben nyitva tartó vendéglátóhelyet, ezért a nyári ételek hangsúlyos részét képezik a kínálatnak. Tavaly egy hideg kovászos uborka leves lepett meg, és most is egy friss uborkalé volt a belépő. És még egy fontos megjegyzés: az első tíz helyezett étteremből hat-nyolc árai elszálltak, nem a magyar jövedelmekhez igazodnak. A Kistücsök megfizethető áron nyújt magas szolgáltatást.
Uborkalé kompozíció előke |
Citromos karalábé-krémleves bergamottolajjal |
Csirkemájas levendulazselével |
Tyúkhúsleves házi tésztával a gyermekmenűből |
Szász húsleves |
Töltött káposzta |
Az átlag vendég általában nyáron látogatja az egész évben nyitva tartó vendéglátóhelyet, ezért a nyári ételek hangsúlyos részét képezik a kínálatnak. Tavaly egy hideg kovászos uborka leves lepett meg, és most is egy friss uborkalé volt a belépő. És még egy fontos megjegyzés: az első tíz helyezett étteremből hat-nyolc árai elszálltak, nem a magyar jövedelmekhez igazodnak. A Kistücsök megfizethető áron nyújt magas szolgáltatást.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése