2015. július 5., vasárnap

Visegrád Ördögmalom erdei étterem




Ördögmalom étterem

Az étterem igazi újdonság az Apátkúti-völgyben. 2011 tavaszán nyílt meg, hogy elsősorban pisztráng- és vadétel-különlegességeikkel kínálnak a megfáradt turistáknak, bicikliseknek - megfizethető áron.

A szokásos éttermi ételek mellett gondoltak a vegetáriánusokra is, hiszen a séf az erdei gombák legkülönfélébb elkészítési módjainak úgyszintén mestere!

   Vaddisznó gulyás bográcsban




Ördögmalom étterem, Visegrád


Sült pisztráng pirított mandulával salátaágyon, hasábburgonyával  


Füstölt pisztrángok


Az étterem egyik különlegessége a helyben füstölt pisztráng, amit vákuumfóliába csomagolva elvitelre is készítenek.

Baconbe tekert sült pisztráng fűszervajjal, salátaágyon, hasábburgonyával




Pisztráng füstölő

Pisztráng füstölés

Pisztráng füstölő


     Sült pisztráng fűszervajjal, salátaágyon, hasábburgonyával



Nincsenek megjegyzések: